Voorbereiding op de Kennedy mars Someren.

Het is fantastisch dat u zich heeft opgegeven om voor het goede doel een enorme prestatie te leveren. Graag geef ik u wat tips om de tocht te kunnen voltooien.

De eerste keer?

Als u gezond bent is het echt mogelijk om deze prestatie te leveren, al is het de eerste keer. Uit ervaring kan ik zeggen dat het heerlijk is om te wandelen, óók 80 km. U wordt er niet alleen fitter van, u zult merken dat als u het echt regelmatig doet de wellicht overtollige kilo’s, in elk geval gedeeltelijk, verdwijnen. Elders op deze pagina staat een trainingsschema dat er op gericht is om uw lichaam te laten wennen aan de belasting die uw bewegingsapparaat ondervindt door het wandelen. Het vergt in het begin wat doorzettingsvermogen, maar het helpt echt om frequent zo’n 45 minuten te wandelen, gevolgd door 1 keer per week een wat langere wandeling. Zo went u aan de inspanning die een langere wandeling vergt. 

Training.

Lange afstandswandelen is echt een sport. Het lichaam moet wennen aan de belasting van het wandelen, óók als u regelmatig een andere sport beoefent.

Op de site van de Kennedy mars staat een summier trainingsschema. Hieronder vindt u een wat uitgebreidere versie, die ook goed is voor minder geoefende wandelaars. Wandelroutes of tochten bij u in de buurt vindt u hier https://www.wandel.nl/

Open trainingsschema


Waar kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden via deze link of onderstaand formulier. Heb je vragen, neem dan even contact met ons op zodat wij je kunnen helpen met de inschrijving.

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/e/1FAIpQLSdDiQ-JYGQ08teRcNvrc69vklrZSuk10T9q2gSc3WtlE8HI4A/viewform” query=”embedded=true” width=”640″ height=”400″ /]

Wat kost het en hoe kan ik betalen?

  • De deelname aan de 80km bedraagt €18,-
  • De deelname aan de 40km bedraagt €12,25

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, kun je dit bedrag overmaken naar de stichting, wij verzorgen verder jouw gehele inschrijving en voorzien jou van alle informatie.

Stichting NeMO
IBAN: NL36RABO0177899832
Vermelding van naam en afstand (e.g. Jan Jansen 80km)
Wil je meer weten over de Kennedy mars? Lees daar hier meer over.


Bij wie kan ik terecht voor vragen?

Veel informatie is te vinden op onze website. Zijn er toch nog vragen onbeantwoord? Stuur ons dan gerust een e-mail. Dit kan naar 80voornemo@gmail.com of vul onderstaand formulier in.